Home.

Duovac……..Ssssttt ! DuoVac werd opgericht in 1967, produceert al 52 jaar centrale stofzuiginstallaties en telt meer dan honderdduizend tevreden klanten, verspreid over heel de wereld. DuoVac is onbetwistbaar een wereldleider in het domein van de vacuümreinigingsmachines en spitst al zijn inspanningen toe op deze kernactiviteit. De onderneming geniet internationale faam voor de professionele kwaliteit en de uitzonderlijke levensduur van haar materiaal. Producten van topkwaliteit en bekwaam vakmanschap liggen aan de basis van het succes. De geschilderde oppervlakken zijn behandeld met een elektrostatisch aangebrachte epoxy poederlaklaag. Hierdoor is elke machine optimaal beschermd tegen vocht of corrosie (condensatie in de kelder of strooizout in de garage). DuoVac-producten zijn ontworpen om u tientallen jaren probleemloos van dienst te zijn en voldoen aan de strengste eisen en normen.

Anti Allergisch en stofvrij

De centrale DuoVac- stofzuigerunits bevatten een beproefd cyclonisch systeem en een aanvullende superefficiënte filter: stofdeeltjes worden door de centrifugaalkracht van de lucht gescheiden en slaan neer op de bodem van de opvangbak.Vervolgens wordt de lucht door de filterkooi geperst, die overtrokken is met een filter van polypropyleen. Ondanks de geringe luchtweerstand (geen verlies van zuigkracht) verwijdert deze filter 95% van alle stofdeeltjes van 0,1 micron ! Zelfs bij het opzuigen van damp voorkomt deze filter elke biologische woekering van bacteriën, wat resulteert in gezonde en zuivere lucht, zonder het risico van allergieën. Door de hoge filtercapaciteit is een buitenafvoer overbodig.Uw DuoVac-unit zal dankzij de uitgekiende vormen en materialen haar volledige zuigcapaciteit blijven behouden. De door DuoVac geselecteerde motoren met of zonder koolstofborstel(inductie) worden allemaal gekenmerkt door de volgende eigenschappen: dubbele lagering, tangentiële evacuatie, bypass, ventilatorkoeling (en dus onafhankelijk van de aangezogen lucht) en twee- of drietrapsaanzuiging. Iedere motor is met een thermische veiligheid beschermd tegen oververhitting. Geniet opnieuw van stilte en netheid dankzij uw DuoVac…


Zeer makkelijke installatie.

DuoVac-installaties zijn nu ook gemakkelijk zelf te plaatsen en worden geleverd met handleiding en plaatsingsplan. Ook technische bijstand is voorzien. De DuoVac-unit kan overal worden geïnstalleerd, onder meer in de kelder, de garage, de berging of op de zolder. De hoofdunit wordt met de zuigmonden verbonden door middel van een PVC-buis van 2 duim (50,8 mm) en specifiek voor de stofzuiginstallatie ontworpen bochten en hulpstukken, zodat verstoppingen uitgesloten zijn. Deze ingangen worden bediend door een laagspanningsignaal. Per 60 m2 hebt u één ingang nodig.

Prijs/kwaliteit

Wij hebben zeker niet de goedkoopste toestellen of installaties maar wel kwalitatief de sterkste onze producten bestaan van 1967, dit zegt voldoende.
Wij hebben duizenden klanten die dit zullen beamen ook onze dienst na verkoop blijft ongeëvenaard.


Voor vragen of opmerkingen.

Bij ons vindt u alles voor uw centrale stofzuiger van vloerborstels tot motoren! Contacteer ons gerust voor vragen of uitleg, service is voor ons het belangrijkst! Momenteel is onze shop en site in volledige opbouw voor vragen bel gerust: 0477/78.50.07 of contacteer ons per e-mail: tomtruyens@telenet.be

Alle prijzen vermeld op onze website zijn excl. btw en verzending.

Webshop gemaakt met EasyWebshop